Košarica Košarica je prazna

Člani Target snowboard tima

Novi člani Target snowboard tima so: NEJC Pucko, PETER Podlogar ter snowboard šola MUNGO.

Čestitke vsem članom!
Preberi več

Člani Target skate teama

Zmagovalci razpisa za Target skate team, ki je potekal prek Facebook natečaja, so: MATEJ Marinko, MIHA Vogrinčič ter TIM Turšič.

Vsem članom čestitamo!
Preberi več

Target Skate kontest

V soboto, 13. oktobra, bo od 13:00 dalje, v skate parku v Sežani, potekal skate kontest po principu Game of skate. Nikakor ne smeš manjkati, saj bo Target, poleg gledanja hudih trikov, med tekmovanjem, razglasil tudi nove člane Target skate teama.
Preberi več

Target podaril šolske potrebščine

Podjetje Live je, izolskemu Rdečemu križu, 21.8.2012, podarilo 50 paketov šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin, z namenom, da bi v kriznih časih pomagalo someščanom.

Preberi več

Jart Skateboards- ALL YOU NEED video!

Mogoče ste ga že zasledili na njihovi FB strani, vseeno ga še enkrat predstavljamo tudi za tiste, ki ga še niste videli. Popolnoma nov video blagovne znamke Jart Skateboards! Upamo, da vam bo všeč!
Preberi več

Obisk sejma ISPO 2012

Obiskali smo mednarodni sejem ISPO. Sejem je potekal od 29.1.2012 do 1.2.2012, v Nemčiji, bolj natančno v mestu Munchen. Na sejmu je bilo predstavljenih veliko novih blagovnih znamk, nekaj je bilo pa tudi že starih in uveljavljenih znamk. 
Preberi več

Novo na zalogi, blagovna znamka Neff Headwear

Prejeli smo novo pošiljko Neff Headwear oblačil, kap in dodatkov. Nove artikle si lahko ogledate v različnih kategorijah, lahko pa tudi kliknete na logotip Neff zgoraj v vrstici z logotipi. Vabljeni k nakupu!
Preberi več