Košarica Košarica je prazna

Obisk sejma ISPO 2012

Obiskali smo mednarodni sejem ISPO. Sejem je potekal od 29.1.2012 do 1.2.2012, v Nemčiji, bolj natančno v mestu Munchen. Na sejmu je bilo predstavljenih veliko novih blagovnih znamk, nekaj je bilo pa tudi že starih in uveljavljenih znamk. 
Mednarodni sejem ISPO obsega preko 6 hal in pokriva zelo različna področja. Mi smo obiskali hali A1 in A2, ki sta prednostno namenjeni skejtanju in bordanju. Na sejem smo se odpravili dne 29.12.2012 ob 9.12, iz Ljubljanske železniške postaje.

V mrzlo mesto Munchen smo prispeli okoli 16 ure, nato smo se odpravili proti hostlu, kjer smo se prijavili in odšli v mesto. Po ogledu mesta smo se kmalu odločili, da se odpravimo spat in se naslednji dan zgodaj zbudimo in odpravimo na sejem. Na sejmu smo v naslednjih dneh videli zelo veliko zanimivih znamk, med drugim tudi Slovenska podjetja, kot so Artec, Elan snowboard in torbe Target. Z vsemi smo se dogovorili tudi za sodelovanje in vam bomo v naslednji sezoni ponudili tudi njihove produkte. Po pregledu sejma in malem raziskovanju novih znamk, je predvsem izstopala tudi znamka vezi, katera omogoča, da si lahko izdelate vezi po svoji želji. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvnimi kombinacijami.

Ogledali smo si tudi Jart skateboards in videli prihajajoče skejte, ki bodo na voljo tudi v naši trgovini. Skejti so nas ponovno presenetili in zopet smo ugotovili, da so skejti izdelani v evropi resnično neverjetne kvalitete.

Po končanem sejmu smo se skupaj s sodelavci Target torb vrnili v Slovenijo 2.2.2012 v zgodnjih urah.

Spodaj si lahko ogledate galerijo slik: