Košarica Košarica je prazna

Možnosti plačila

V spletni trgovini Funbox vam omogočamo plačila preko spodaj napisanih možnostih.

- Plačilo po povzetju

- Plačilo po predračunu

- Osebni prevzem in plačilo v poslovanici

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali z univerzalnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate preko svoje elektronske banke (Bank@Net, Klik, Abanet, …), lahko pa tudi na katerikoli banki, pošti ali v nekaterih trgovinah. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša in je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@funbox.si), saj so izdani predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako si boste omogočili še hitrejšo obravnavo svojega naročila. Predračun je potrebno plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira.

Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.

- Plačilo s kreditnimi karticami: Visa, Mastercard, Activa, Visa Electron in American Expres preko sistema Paypal.

Pri plačilu lahko uporabite naslednja plačilna sredstva:
Visa, Mastercard, Visa Electron, Activa in American Expres

Plačilne kartice (Visa, Mastercard, Visa Electron, Activa in American Expres)

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Sistem spletnega plačevanja Paypal omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjen na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Paypal in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne. Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:

Visa
Mastercard
Visa Electron
Activa
American Expres

Artikel Meseca

Pohiti, znižano le še
€ 15,90
Kapa Neff Love Black