Košarica Košarica je prazna

Kako deluje spletna trgovina Funbox?

Spletna trgovina Funbox.si je uporabniku kar se da prijazna. Vse, kar morate storiti, je, da v iskalnik vnesete želeni artikel, proizvajalca ter kliknite na gumb "išči". Iskalnik vam ponudi zadetke glede na vnesene kriterije, vi pa jih dodate v košarico.

Med nakupom vas bomo povprašali po podatkih, potrebnih za dostavo in po vaši telefonski številki, da vas bo naš dostavljavec lahko pred prihodom poklical.

Na voljo imate dva načina plačila: po povzetju ali po predračunu.

Pri plačilu po povzetju le oddate svoje naročilo, znesek pa plačate prevozniku, ki vam bo artikel dostavil.

V primeru plačila po predračunu bomo po prejetem naročilu takoj preverili zalogo in vam poslali ponudbo.
Znesek na ponudbi lahko plačate na katerikoli banki ali pošti, zaradi nižjih stroškov pa priporočamo plačilo preko elektronskega bančništva. Ko bo plačilo na našem računu vidno, bomo artikle poslali na vaš naslov.

Z nakupom v spletni trgovini Funbox.si potrjujete, da se strinjate s pogoji uporabe.


Pogosta vprašanja

Kako vem, katero širino decka kupiti?

Vse širine decka se nahajajo v artiklu samem in so standardne. Na splošno vam predlagamo takole: če imate številko noge do 41, izberite širino decka 7.5", če od 42 do 44, izberite 7.75" in nad tem širino 7.87". Za vašo lažjo izbiro pa vam ponujamo tudi širino 7.625", ki je primerna za vse, ki ne vedo točno, kaj rabijo. Če imate še več vprašanj, smo dosegljivi na email.

Kaj, če naročim napačne številke artikla?

V primeru da boste naročili in prejeli artikle, ki vam ne ustrezajo, nam to sporočite v roku štirih delovnih dni na email, ki je naveden v kontaktu, in vam bomo vrnili kupnino.


Ali je možen osebni prevzem na vašem sedežu?

Osebni prevzem artiklov je mogoč v vseh naših poslovalnicah in franšiznih prodajalnah.


Artikel Meseca

Pohiti, znižano le še
€ 15,90
Kapa Neff Love Black