Košarica Košarica je prazna

Funbox klub

Klub Funbox povezuje!

Članstvo v Funbox klubu združuje posameznike različnih interesnih dejavnosti in različna podjetja. S članstvom boste, kot uporabnik storitev, pridobili ugodnosti ob nakupih blaga in storitev. Hkrati se bomo trudili ustvariti čim bolj kakovostno ponudbo in omogočiti čim več ugodnosti.
V mesecih novembru in decembru vam pripravljamo naslednje ugodnosti:

5 % popust pri nakupu na spletni strani ali v naši poslovalnici v Škofji Loki,

Brezplačna smučarska karta ob nakupu snowboarderskega kompleta (board + vezi) ali zimskih oblačil v vrednosti 200 EUR.

V klubu bomo organizirali različne tematske dogodke, o katerih vas bomo obveščali po emailu ali telefonu. Vsa obvestila pa boste lahko preverili tudi na naši spletni strani.

Kako do ugodnosti kluba Funbox?

Na spletni strani, ali v trgovini v Škofji Loki, vnesite vaše podatke in takoj boste prejeli 10 % popusta na vse artikle v ponudbi spletne trgovine FUNBOX.SI. Po prejemu članske kartice boste prejeli dodatne ugodnosti v ostalih trgovinah. Vse, kar morate storiti, je, da prodajalcu na prodajnem mestu pokažete kartico kluba Funbox.

Kakšne so moje obveznosti?

Funbox klub povezuje, zato je BREZPLAČEN in z njim NIMATE NIKAKRŠNIH OBVEZNOSTI. Iz kluba se lahko kadarkoli odjavite.

Kaj je klubska cena?

Klubska cena in članstvo v Funbox klubu vam zagotavlja najugodnejši nakup oblačil in opreme v spletni trgovini in v trgovini v Škofji Loki.
Z včlanitvijo v klub Funbox boste prejeli določen popust, ki pa v času razprodaj in popustov ne bo nujno najnižji. V tem primeru boste prejeli ceno, ki jo zagotavljamo v času razprodaj.

Kako se včlanim v Funbox klub?

Včlanite se lahko z vpisom v spletno trgovino na spletni strani www.fubox.si. Ob vpisu označite kvadratek pred napisom "včlanim se v klub Funbox". Če ste že uporabnik spletne trgovine, uredite svoje podatke in obkljukajte kljukico pred tem napisom. S tem boste postali član kluba Funbox in prejeli 5 % popusta ob vsakem nakupu.

Postanite član kluba Funbox

Funbox klub omogoča dodatne ugodnosti športnim društvom. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na email naslov info@funbox.si


Artikel Meseca

Pohiti, znižano le še
€ 15,90
Kapa Neff Love Black